Wederhelften komen samen in Kristalkinderen

Door Joke ElZiam Nootebos

mandelbrot-1009704_960_720.jpgOns Goddelijk weefsel bestaat uit kristallijne Licht.

Eens zal ons menszijn deze energie weer dragen, net zoals ze dat deed in die eerste gouden dagen op aarde. We waren vreugde, bijna overmoedig, zo fantastisch was het leven. We konden wild en vrij zijn, kenden geen zorgen en angst in ons kristallijne licht. Het was een en al spel en bewondering, in oneindige dankbaarheid. Wij luisterden vanuit het Hart naar elkaar. In alle openheid wensten wij elkaar het allermooiste. Wij hielpen elkaar als vanzelfsprekend en er bestond geen pijn of teleurstelling. We leefden in liefde, vreugde en overvloed met elkaar, voelden geen afscheiding. In deze eerst gouden dagen op aarde, waren wij onschuld, uiterst naïef. Vele Lemuriërs en kristalkinderen onder ons kennen dit nu nog enigszins. Zowel de naïviteit als de onschuld, het open staan, de vreugde, het genieten, het blije en speelse en niet te vergeten de vanzelfsprekende Liefde die overal bestond. Diep van binnen weten we het en zoeken het nog. Nu onze kristallijne lichtlichamen weer open gaan in ons verlichtingsproces, leren we elkaar en onszelf weer kennen en zien.

Tweelingrelaties ontstaan
Opnieuw herhalen we deze gouden tijdsperiode, maar deze keer niet meer naïef. Als we alle angsten en tegenstellingen in onszelf hebben overwonnen worden we weer die kinderen van het eerste uur, supergevoelig doordat we open zullen staan. Weer voelen we alles direct aan, hebben elkaar door, lezen elkaars gedachten. Maar in de huidige tijdsperiode is er ook zwaarte om ons heen. Onze medemensen bezitten nog niet allemaal deze fijngevoelige trilling en doen ons onbedoeld pijn. Zo ook de sfeer om ons heen, zelfs die kan te pijnlijk voor ons zijn, als we open gaan. De kristallijne kinderen die nu geboren worden hebben dit ook. Maar zij zijn sterk. Zij zijn beter bewapend tegen de grove wereld dan wij. Wij hebben onze zielenjas dicht moeten doen; zijn vanuit ons persoonlijk zelf met harnas en al gaan leven. De nieuw geboren kristalkinderen zijn sterk en blijven leven vanuit hun ziel. Wij moesten infiltreren en ons aanpassen aan de maatschappij aan de minder verfijnde wereld. Maar zij hoeven zich niet één te maken met de oude wereld van de persoonlijke zelven. En hoeven niet zo ver uit te reiken naar onze lagere wereld. Ze weten van binnen dat ze anders zijn en met een doel gekomen, waarvan de taak begint als hun innerlijke stem hen roept. Zij zijn voorbereid. Ze hoeven niet meer samen te vloeien met de oude aardse mens. Ze mogen anders blijven. Ze weten; die oude aardse mens, gaat veranderen. De derde dimensiemens is onbewuster. De oude generatie, die denkt in termen van concurrentie, houdt straks op te bestaan.

Deze nieuwe kristalkinderen trillen al op de nieuwe tijd van Eénheid
Zij hoeven zich maar voor een klein deel aan te passen, zij blijven leven vanuit hun ziel. Nooit zullen ze hun doel en trilling verlagen naar dat van ons. Zij komen juist om de wereld in een hogere vibratie te helpen. Ze brengen dit in de maatschappij, de gezinnen, het schoolsysteem, de politiek en op de bedrijfsvloer. Zodat de wereld klaar is voor andere inzichten. Inzichten die getuigen van Eénheid in samenwerking en daardoor uiteindelijk tot meer opbrengst en overvloed gaan leiden.

De eerste Lemuriërs zijn de eigenlijke Pillars of Light
Maar ook wij, de oude aardemensen, hebben nog steeds ons kristallijne lichaam, al is het nog zo bedekt onder ons persoonlijk zelf. Met name de eerste Lemuriërs onder ons dragen alle herinneringen uit deze eerste gouden tijd van Eénheid en het paradijsgevoel. Zij zijn de huidige wegbereiders en voorlopers. Deze informatie dragen zij in hun aura en cellen. Door hen konden de eerste kristalkinderen geboren worden. De eerste Lemuriërs zijn de eigenlijke Pillars of Light. Zij zijn het die vaak in hun incarnaties door de diepste diepte van aardse dualiteit zijn gegaan en ook nu zoveel astraals zuiveren. Zij zijn het die de totale verlichting willen omarmen en brengen; juist in deze diepere lagen. Dat kunnen de nieuwe kristalkinderen niet doen. De kristalkinderen openen het grootse bewustzijn dat op deze planeet mogelijk is. Een weg die de huidige tot en met de dertiende dimensie in hun lichaam en cellen brengt. Al deze informatie dragen ze dan weer uit. Al dit Weten, deze Liefde, plannen en inzichten. Alle gedragscodes, van de vele sterren- en mensenrassen komen in hen bijeen. Zij hebben het op zich genomen niet alleen onze aarde in Eénheid te brengen, maar alle dimensies op aarde te verankeren in dezelfde Eénheid. Uiteindelijk zullen er in deze fysieke wereld 13 dimensionale sferen weer samen zijn. Dus ook die van de engelen, lichtmeesters, elfen, deva’s en mensen zullen weer samen gaan.

Als we ons Kosmisch of Ik-Ben bewustzijn weer in al onze chakra’s, in het persoonlijk zelf en in het fysieke dragen, dan kan ook ons Kosmisch Goddelijk Kind geboren worden. Door de Heilige man-vrouw-Eénheid, van God tot lichaam, in onszelf of met onze partner te beleven, versnellen we dit hele proces enorm.

Dit kristallijne, gouden, innerlijk kind is pure Essentie en openheid in de onschuld en veiligheid van de Liefde.
Het is zo stralend en vol vertrouwen alsof er nooit karma, pijn en geschiedenis van dualiteit zijn geweest! De geboorte van dit Gouden Kristallijne kind, de God-Mens, wordt ervaren in onze onderste drie chakra’s, maar met name in het 2de. Je voelt je daardoor ongelofelijk open en kwetsbaar, je voelt en ervaart immers alles wat er binnen komt. Het is een heel mooie en ontroerende ervaring; het openen van deze deuren. Er is enorm veel veiligheid, overgave en vertrouwen voor nodig. Wanneer het eenmaal plaats heeft gevonden ontstaat er een volheid en eindeloze vreugde in het alledaagse leven.  Tot diep in de cellen! Zo wordt niet alleen ons eigen kristallijne kind geboren, maar dit is ook de energie die de nieuwe kinderen naar de aarde komen brengen!

Deze kristallijne kinderen kunnen geboren worden juist doordat wij veranderen in denken inzicht, daadkracht en gedrag. Zuiverder worden en open gaan. Doordat tweelingvlammen en tweelingstralen elkaar wekken en zo de Goddelijke Vonk helpen indalen. Wij brengen de nieuwe tijdsenergie, de nieuwe relaties, seks, intimiteitscodes en de nieuwe vormen van wereldwijde samenwerking naar de aarde!

Voordat totale verlichting plaats kan vinden, dienen oude zienswijzen, overtuigingen, reactie- en gedragspatronen op onze hele omgeving, steeds weer op de schop genomen te worden, zo vallen ze tenslotte uiteen!

Tip
Volg in eigen tijd thuis een van de  Elohim E-cursussen van Joke ElZiam Nootebos

Alle Elohim E-cursussen

Onderstaande E-cursussen kun je los volgen maar behoren ook bij een Elohim opleiding:

E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit"
E-cursus “17 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”
E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"
E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde"
E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie"
E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap"
E-cursus "Kosmisch Vuur 1", ook voor (aankomende) healers
E-cursus "Kosmisch Vuur 2", voor (aankomende) Multidimensionale Master healers
E-cursus "Magic Merlin Healer"
E-cursus "Ontwaken, de inwijdingsweg naar egoloosheid en eenheidsbewustzijn"
E-cursus "Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan"

De volgende E-Cursussen behoren niet tot een opleiding:

E-cursus "Angst en onzekerheid, in je eigen kracht staan"
E-cursus "Bewust Sterven begeleiden door de sferen"
E-cursus "Kosmische kijk op psychose, verslaving, stemmen, angsten, depressie en entiteiten"
E-cursus "HSP coach"

Ben je op zoek naar een spirituele E-cursus met grote diepgang op het gebied van chakra's, relaties, meesterschap en Ontwaken? De gechannelde helende audio transmissies geven de Elohim E-cursussen een groot en diepgaand healingspotentieel. Ze brengen niet alleen platte kennis, maar dragen alle 13 dimensies in zich die een Ontwaakt leven, innerlijk geluk en alle hogere zieledelen activeren in het lichaam en dagelijks functioneren. Verschillende E-cursussen kennen ook een combinatie met kennisoverdracht in de vorm van bijgeleverd leesmateriaal. De E-cursussen zijn los te bestellen of als module voor een Elohim opleiding te  gebruiken.

Klik hier voor alle CRKBO erkende Elohim Opleidingen.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin